Arbete, frihet och enbart trevligheter

Midsommaraftons morgon när jag gick ut med hundarna fick jag en överraskande syn! Inte alltid jag bär telefonen med mig men den här gången hade jag!

Kvickt la jag ut bilden på Fb med texten ”I morse hade Sven-Erik och jag en jättefin havsutsikt från parkeringen”. Det var många som ”gillade” bilden! Jag avslöjade inte direkt att det var himlen som skapade fenomenet. Efter någon minut hade ”havsutsikten” försvunnit ….

Så intressant jag har varje dag! Så många fina ”möten” jag har med mina besökare! Jag måste säga att jag är oerhört tillfreds med mitt pensionärs ”arbete”. Det är underbart och tacksamt att på morgonen stiga upp till en ny spännande dag! Och så fint det fungerar med ”Öppet när jag är hemma”. Aloha heter förresten rosen på bilden, (enligt rosexperter) min favoritros!

De sista två åren har jag avstått från bestämda öppettider. Jag ville känna ”friheten”. Kanske jag fick lust att rätt som det var åka och äta lunch någonstans?! Gissa hur många gånger detta har hänt?

Aldrig! Men vem vet, en vacker dag lockar ”en gaffel korts” smörrebröd i Simrishamn …. Och då hängs lilla skylten upp!

This entry was posted in Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bookmark the permalink.

One Response to Arbete, frihet och enbart trevligheter

  1. Vilken härlig och inspirerande läsning om både utsikt, pensionärs frihet och dröm om smörrebröd. Nu känns det typisk att jag läser detta i oktober och det är smörrebröden som är ” gone fishing”. Hoppas mitt minne håller och jag kan överraska med smörrebröd när det minns anas. Stor kram till dig så länge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *