Vår och Påsk är på väg! Och Dahlåkra har påbörjat REAN!

Nu vill vi tro att våren är på väg, eller hur? Talgoxarna har börjat kvintillera lite smått och snödroppar och vintergäck tittar fram på nytt. Jag har bestämt mig för att inte lägga märke till om det blir mer snö, den stannar ändå inte kvar så länge!

Är du pigg på att göra finfina textilfynd? Hyll/lager rensning har skett! Reabänken är fylld av både det ena och det andra! Såsom dukar, servetter, löpare, handdukar (både 1:a och 2:dra sortering) lingarn (även handspunnet i många olika nyanser och grovlekar), lintow för spinning, silkegarn (äkta!), även en del litteratur har hamnat där!

Vill du beställa här via hemsidans olika sidor så skickar jag fraktfritt, spårbart, när beställningen uppgår till 600kr eller mer! Vissa produkter skickar jag helt fritt, men då blir det som brev ex. lavendelkuddar och kort.

Samma öppettider som jag haft de sista åren gäller även nu! Dvs alltid öppet när jag är hemma! För att vara säker slår du en pling och säger när du vill komma! Enkelt eller hur! Du når mig på 070 224 86 85 (även sms) eller mail: dahlakra@gmail.com. 

Den största bedriften ligger inte i att falla, utan i att resa sig varje gång man faller. (Nelson Mandela) (Ord på vägen är hämtade från Per-Erik Sjöstens skrift fr 2007)

 

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.