Dagarna blir längre, ljuset återvänder! Härligt!

Helt plötsligt stod den bara där! Någon vinter att gäcka har den inte något besvär med! Vilket jag ser som en stor fördel. Halkiga och isiga trottoarer kan jag undvara! Hemsidan med inlägg får tyvärr stå åt sidan, glöms bort helt enkelt! Instagram och Facebook står oftast numera för förnyelse och snabba besked.

 

KiYs butiksgrupp har låtit våren komma in i huset! Den limegröna ”Ystad” servetten blev t o m vikt/rullad på ett för mig helt oigenkännligt sätt!, vilket fick mig till att utbrista: ”Vem i all världen säljer de servetterna?”

 

ÅTERBRUK! Små virkade ”minitabletter” har jag låtit få ny användning! ”Förr i tiden” skulle det ligga en sådan liten duk mellan kaffekoppen och fatet på fina kafferepet!
Om du ger bort, så någon av dem skall du kanske välja med omsorg vem du ger det till, definitivt till någon med humor! Välkommen in på de olika sidorna! Det går fint att kontakta mig för beställningar!

Till sist ett boktips!

Helt underbar!

Uppläst av författaren själv!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.