Arbete, frihet och enbart trevligheter

Midsommaraftons morgon när jag gick ut med hundarna fick jag en överraskande syn! Inte alltid jag bär telefonen med mig men den här gången hade jag!

Kvickt la jag ut bilden på Fb med texten ”I morse hade Sven-Erik och jag en jättefin havsutsikt från parkeringen”. Det var många som ”gillade” bilden! Jag avslöjade inte direkt att det var himlen som skapade fenomenet. Efter någon minut hade ”havsutsikten” försvunnit ….

Så intressant jag har varje dag! Så många fina ”möten” jag har med mina besökare! Jag måste säga att jag är oerhört tillfreds med mitt pensionärs ”arbete”. Det är underbart och tacksamt att på morgonen stiga upp till en ny spännande dag! Och så fint det fungerar med ”Öppet när jag är hemma”. Aloha heter förresten rosen på bilden, (enligt rosexperter) min favoritros!

De sista två åren har jag avstått från bestämda öppettider. Jag ville känna ”friheten”. Kanske jag fick lust att rätt som det var åka och äta lunch någonstans?! Gissa hur många gånger detta har hänt?

Aldrig! Men vem vet, en vacker dag lockar ”en gaffel korts” smörrebröd i Simrishamn …. Och då hängs lilla skylten upp!

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bokmärk permalänken.

2 svar på Arbete, frihet och enbart trevligheter

  1. Linda Persson skriver:

    Vilken härlig och inspirerande läsning om både utsikt, pensionärs frihet och dröm om smörrebröd. Nu känns det typisk att jag läser detta i oktober och det är smörrebröden som är ” gone fishing”. Hoppas mitt minne håller och jag kan överraska med smörrebröd när det minns anas. Stor kram till dig så länge

    • Gunnel skriver:

      Kära Linda min vän! Och detta goa fina kommentar läser jag först nu! Jag får nog be sonen om att lägga in en signal när jag får kommentarer! Ha det gott och ”gaffeln” besöker vi när jag är ”på benen” igen! Stor kram till er!

Kommentarer inaktiverade.