Lugn! Nytt inlägg är på G!

Dags att titta bakåt på 2021, även om mycket vill glömmas. Själv är jag av den sorten att hur negativt något än är så anstränger jag mig till att dra ut något positivt, om än aldrig så litet. Därför listar jag tre ”positiva”! Alla goda ting är just tre!

 

1) Redan i mars 2020 började jag handla mat på nätet. Direkt bestämde jag mig för att skulle jag handla alltid! Det blir många papperskassar som går till återvinning men affärerna jobbar på det efter vad jag kan förstå.

 

2) Upptäckt den stora fördelen med att lyssna på ljudböcker! Handarbeta, plocka ur diskmaskinen, laga mat och lyssna! Toppen! Började lite blygsamt redan 2019, det året blev det 13 böcker, 2020 avverkade jag 42 böcker, och 152 ligger i ”önskelistan”! Just nu är det Rotvälta, tror den får 3 el 4 stjärnor av 5 möjliga.

3) Funderar på det tredje positiva. Helt klart får det bli att vaccineringen rullar på!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.