September!

September! En viktig händelse för min del är att jag nu återupptagit butiksarbetet hos KiY. Underbart att ingå i butiksschemat igen! Sommar- högsäsongs försäljningen, är vi mycket nöjda med! Många flaskor handsprit har gått åt! Uppmaningen som ges, precis utanför dörren, att sprita händerna har följts! ♥ TACK! och den liksom skyltarna om att hålla avstånd kommer till att sitta kvar!

Kanske mer än jag som tycker att det är ok att inte dagstemperaturen går upp till 25-30 grader? En kyligare morgon möter oss nu på morgonpromenaden. Den goa flisjackan hänger omigen främst på klädhängaren! Än är det ändå sensommar eller kanske man skall säga förhöst?

Hos KiY i Boden, plan tre, finns också fina erbjudande!

Ex disktrasor 2st-198kr, annars 115kr/st, löpare i olika bredder och mönster mm.

 

och många dukar (nedsatta med 30-50%!). både hel och halvlinne! Om måttet inte passar så går det fint att göra en beställnng som passar dig. Kontakta mig på mail gunnel@dahlakra eller tel . 070 224 86 85, 10% på nybeställningar, fraktfritt när köpet/beställningen uppgår till 400kr

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.