Hästar sålda 2015

Dahlåkras Ikon f. -03, skm, 133cm; e. Paddock Camargue RW 91, u. Dahlåkras Eliza RW 1207; ue. Casanova RW 97 Camargue är elitpremierad. Eliza har diplom med 42p. Mormor och mormorsmor är också diplomston. Ikon var den enda hingsten i sektion B, som fick 40p hösten 05, endast 2,5 år gammal, samt blev reserv BIP alla sektioner.
Han fick guld på utställningen i Bjärsjölagård -06, samt blev bäst i motsatt kön.Ikon gjorde sitt bruksprov på Grevagården, våren 07, där han blev bruksprovstvåa endast slagen med 0,05p. På eftermiddagen blev han andraplacerad med guld inför engelsk domare. SÅLD!

Dahlåkras Poesi 3 aug 2013 BolerupDahlåkras Poesi f. -10 e. Kulltorps Arkitekt RW 109 u. Dahlåkras Eliza RW 1207 (diplom)

Poesi är ett smäckert, lugnt och underbart sto. Hon belönades med 39 poäng och kommer därmed in i Kvalitetsboken. Poesi kommer till att bli en mycket bra barnponny. SÅLD!

7 svar på Hästar sålda 2015

 1. christine larsson skriver:

  Hej
  Vi blev i september ägare till Dahlåkras Kavaljer. Den snällaste och vackraste
  Killen som går i två par skor .
  Har ni några kort på honom som liten?
  Mvh Christine Larsson

 2. Gunnel och Sven-Erik skriver:

  Vi har suttit nu i eftermiddag och tittat på underbar film med Binnette. Då berättade Sven-Erik att när de två ”kusinerna” Binette och Biferno var föl, så var de exakt lika! Han kunde skilja på dem genom att Binette hade en ”prick” till höger i bläsen och Biferno till vänster i sin bläs. Binette behöll sin fuxfärg men Biferno övergick till skimmel. Nåja han kunde väl könsmässigt också skilja dem åt! 🙂

 3. Gunnel och Sven-Erik skriver:

  Hej Wilma, femårsstoet Dahlåkras Limone såldes i höstas till en familj i Göteborgstrakten. Vi har två treårsston, Dahlåkras Omega och Kulltorps Lillan till salu. Men som du förstår är de inte ridna.
  Hälsningar Gunnel och Sven-Erik

 4. Wilma skriver:

  Hej!
  Min vän Caroline äger ju Binette,
  otroligt fin ponny!
  Jag har ridit henne några gånger,
  hon är en riktigt mysig ponny,
  Binette!.
  Den där 5års stoet,
  Finns där bilder på henne?:)
  Vill ha någon lika fin ponny som Binette!:)

  Kram

 5. Malin skriver:

  Hej !! mitt namn Är Malin jag hyr för närvarande en häst vid namn Dahlåkras Konvalj !! jag undrar om ni har några på henne när hon var liten och kanske en och annan bild på hennes Mamma Dahlåkras Binette och hennes pappa Moelgarnedd Dewin !! lite om konvalj nu !! konvalj är en väldigt snäll och gosigt häst och det var hon nog som föl med !! konvalj och jag har varit med på hopptävlingar och jag och konvalj har haft snart 3 underbara år tillsammans !! och mer ska det bli !! jag vill att i framtiden att hon ska bli mamma !!

  jag hoppas ni kommer ihåg konvalj !!

  MVH Konvalj och Malin

  • Gunnel och Sven-Erik skriver:

   Hej Malin! Visst kommer vi ihåg Konvalj! Vi har letat bland våra bilder och hittade ett på Binette med våra barnbarn, men det har några år på nacken. Det barnbarnet som sitter på Sven-Eriks arm fyllde 12 i förra veckan .. Andra bilden är med fölet Juvel. Tydligtvis har kameran glömts bort just på K året! Dewin är det lika illa med men kanske du kan söka på nätet. Vi sålde Konvalj när hon var 6 månader. Det är fantastiskt roligt att höra hur bra hon har det! Vi skickar bilderna till din epost Glad Påsk och Lycka till med din ridning!

   • Gunnel och Sven-Erik skriver:

    Och så är det påsk igen och nu har vi tittat på dig och Konvalj! Jag blir helt rörd och tårögd över underbara bilder och underbar text. Det är mycket kärlek mellan er! Måtte ni få många fina år tillsammans!

Kommentera