En vecka kvar, mycket att stå i!

Även om jag började packa redan i september, har t o m packat upp vissa saker igen! så börjar det nu bli knappt om tiden. Uttrycket ”det är aldrig bråttom förrän på slutet” kan jag skriva under på.

Första flyttlasset till Fridhemsgatan 34 går den 30 juli. Därför är sista dagen jag har öppet i Hammar den 29 juli. Därefter hänvisar jag till hemsidan www.dahlakra.se och till ”fysiska” butiken Konsthantverkarna i Ystad – KiY,  Jens Jacobsens hus.

Att ha en sk webb-butik är på planeringsstadiet! Jag menar en sådan ”Klick i och lägg i korgen”. Om det blir tid till att lägga upp en sådan framöver vet jag inte, men tills dess fungerar det som tidigare, dvs titta på de olika sidorna och beställ via mail [email protected] eller [email protected] eller sms/ tel. 070 224 86 85. Du ser! Det finns många vägar till Dahlåkra Damast fortfarande!

Frakt Vill du beställa här via hemsidans olika sidor så skickar jag fraktfritt, spårbart, när beställningen uppgår till 600 kr eller mer! Beställningar under 600kr är frakten högst 63 kr. Du kan också hämta beställda varor hos KiY! 

Är det något av Klässbols linnesortiment du önskar och du inte kan se det på mina sidor? Kika in på Klässbols www.klassbols.se och se vad de har! Allt i deras sortiment kan jag fixa åt dig! Du hittar alla länkar här till höger!

En del av sidorna här på hemsidan är helt inaktuella, men med dessa sidor  är det som när vi nu sorterar och packar vårt liv på Dahlåkra … En del sidor är ”historia” men roliga minnen och en trevlig kontakt till våra vänner och kunder. Detta gäller både damasten och stuteriet. Vi  konstaterar dagligen att vi haft fantastiska linneliv respektive hästliv!

Nu väntar en ny tid för oss och kanske äntligen blir det av att vi tar den där efterlängtade picknicken på ”Dahlåkra Damast bänken” i Ystad! Det ser vi framemot! Ha det riktigt gott!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.