Nu är den på plats igen!

Stora buketten på plats igenNu har den, tack vare käre makens hjälp, kommit tillbaka på stången i ateljén! Många kalas har den tagit sig igenom, men nu var det dags att den skulle tvättas , manglas och hängas upp igen. Det fanns inte några vinfläckar även om det absolut inte varit något bekymmer! När dukar skall hängas så här på ”utställning” kan jag tänka mig att stryka ut mangelveck, aldrig annars! Jag tycker det är fint med vecken, men jag vet att där kan åsikterna gå isär.

Stora Buketten, duk, 140x300 cm (Mönster från Systr. Svensson, Hagestad)Häromdagen kom ett par från Köpenhamn och berättade att de läst någonstans att jag skulle använda just den duken på mitt 70 års kalas! Det var en artikel i tidskriften 360°! http://www.osterlen360.com/lasoss.html Och tack vare en rar och omtänksam kusin fick jag länken till tidningen. Tack John!! I artikeln står att ”maken är förbjuden att komma in och störa i ateljén när jag väver mönster” …… Hörs lite hårt, jag kan förmildra det med, att det är inte populärt från min sida sett.  Kanske inte någon större skillnad, men ändå 🙂

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bokmärk permalänken.