Nu är det är bråda tider, fint att få hjälp med spolningen!

Spolhjälp TOMTENPlötsligt står han där och är hjälpsam!  Min käre Jens, inflyttad på vårt loft för många år sedan. Hans namn blev Jens, eftersom han fick en tillfällig bostad en jul hos Konsthantverkarna i Ystad, (i Jens Jacobsens hus.) Att spola är inte något tråkigt arbetsmoment, tvärtom tycker jag!  Spolmaskinen står nästan alltid uppsatt. När jag har problem med turordningen i ”detta måste göras”, ställer jag mig helt enkelt och spolar! Det är avkopplande att bara stå där och hålla in knappen, inte behöva tänka, titta ner mot kustvägen och njuta av utsikten mot Hammars backar!

Ros satin större NYA  Prästkrage mellan satin NYA Gullviva mellan avig o satin Nya mönster och storlekar på Lavendelkuddar och Nåldynor. Se i menyn!

Handspunnen framNågra unika Nåldynor i handspunnet inslagsgarn blev det också, även baksidan i samma garn.

Öppettiderna är som vanligt! När som helst bara jag är hemma! Så illa som det blåser om dagarna så hänger jag inte ut flaggan! Men du ser den lilla lappen i fönstret: Öppet! Ring 070 22 4 86 85 om inte dörren är upplåst! Välkommen alla dagar!

LJUS o STJÄRNOR satin 1 skuren för blogg

God Jul och Gott Nytt År!

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bokmärk permalänken.