Ullstrumpor från Cai i Småland …

strumpor på hyllaULLSTRUMPOR från Cai fabriken i Småland fick sitt fäste hos oss när Åsa på Fyrkappan sålde dem i sin butik en liten bit härifrån. Lite märkligt var det att upptäcka så mjuka fötter man fick! Åsa avvecklade butiken och var skulle då strumporna inhandlas undrade både vi och grannarna?

BroshyrbildenÅsa – Fyrkappans,  har även haft dem uppe i Boden, på tredje våningen hos Konsthantverkarna i Ystad, Jens Jacobsens hus. Och även där saknades de mycket av våra kunder!

Därför beslöts för lite mer än ett år sedan att Dahlåkra skulle börja sälja ullstrumpor! Men inte förrän nu har jag kommit till skott och gjort klart ”strumpsidan”. Du ser den under ”Beställ” i menyn. Tidigare har det stått Handla, men det är ju missvisande! (och nu finns de också på nytt i BODEN hos KiY.)

När rubriken var ”Handla” förväntade man sig kanske att det skall vara en ”korg” cart-icon att stoppa varorna i med ett litet klick. Visst har jag varit sugen på att börja en riktig webbförsäljning!

bingungJag har undersökt ”marknaden” och istället för att betala månadshyra för en webbshop ger jag dig lägre frakt och i vissa perioder/vissa varor får du fraktfritt!

iconfacebookDU som redan GILLAR Facebooksidan ”Dahlåkra Damast” har fraktfritt på allt t o m 31 maj. Och DU som blir NY GILLARE, DU har samma villkor! Och har du inte FB så får du i alla fall FRAKTFRITT på alla beställningar t o m 31 maj 2016! Fint va?

IMG_3340Men om du kommer till butiken i Hammar så passa på att titta på de underbara Gullvivorna! Hammars Backar är redan översållade med de små skönheterna!

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bokmärk permalänken.