Ambition och verklighet är långtifrån detsamma!

ÖPPETskylt2Min ambition angående sommaröppet är att ha öppet varje dag. Men jag vet  att verkligheten är lite annorlunda. Ibland har jag butiksdag hos Konsthantverkarna i Ystad. Det är inte ofta, men 2-3 ggr i månaden. Då måste jag ha stängt hemma.

Två förmiddagar i veckan åker vi och ”tränar” i Ystad. Vi passar på att göra ”stadsärenden” på samma gång och de dagarna öppnar jag tidigast kl.13.

gone fishingUnderbara grannar, släkt och vänner är vi omgivna av! Och skulle det hastigt bjudas till eftermiddagsfest …. ja då hängs det ut en inte helt sanningsenlig skylt …! Eller kanske vi får för oss att åka på något annat trevligt!

IMG_3707I stort sett har jag öppet när jag är hemma! Hela året! Om du inte vill chansa slå en pling till 070 224 86 85 så får du veta hur det står till med öppethållandet! Önskar du komma med en grupp på studiebesök så bokar jag gärna. Under sommarsäsong ser du uppe t. höger ÖPPET tider en vecka i taget, dessa tider är så säkra jag kan ge! 

 

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bokmärk permalänken.