Växbo Lin och Ingela Berntsson ….

bubbelceriselimehar gjort det igen!

I förra veckan kom sändningen med de nya färgerna i Växbos Bubbel serie .

Åh vad jag har längtat efter en Bubbel-bad handduk i cerise! Den är precis lika läcker som jag tänkt mig! Jag sålde två på en gång! Två kunder, där en av dem redan hade en svart. Nu ville hon ha ytterligare en till sommarhuset.

Blir svårt att välja mellan lime och cerise … Egentligen onödigt att ha två för min del. Jag kan ju bara torka mig på en i taget! Min svarta Bubbel-bad har jag haft i snart 5 år! Och inte bor jag på fler platser, mer än när jag är på semester.

Bubbel bad allaJa så är det! Har man börjat med Bubbel-bad handduk så finns det inte något alternativ! Rejält mått 90×150 cm. Varför den är så otroligt bra är naturligtvis därför att den är i hellinne. Den torkar dig torr och torkar snabbt. Glöm sura frottéhanddukar i bomull. När det gäller frotté så brukar jag säga: Ju dyrare och tjockare de är desto sämre! Naturligtvis har vi även färgerna vi haft tidigare: Natur, svart, brun, blå och turkos. Vi har alla färgerna både i bad och hand varianten.

Och idag slog Madame Plantier ut!M Plantier nära Den kommer inte till att bli så ståtlig som den var för några år sedan. Förra vintern tog hårt. Doften är underbar! Knopparna är i rosa, medan däremot den dagsgamla utslagna blomman är snövit!

 

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bokmärk permalänken.