Adventstid, julhelg och stenkagor …

Vill du ta del av lite trevligheter? Ja inte är det bilden nedan vi menar! som tur är! Nej, det är att fr o m idag skickar vi allt fraktfritt (inom Sverige) och då menar vi allt! Även om du endast vill handla en disktrasa så …. Erbjudandet gäller t o m februari och då ser det kanske ut så här …

  1. Vilka varor vi kan erbjuda ser du uppe i menyn och i undermenyerna. Där ser du också hur du anger varan, ex. strumporna för att det skall bli rätt levererat.
  2. Skicka ett mail till [email protected] eller ring/skicka sms till 070 224 86 85 och ange vad du önskar! Namn, adress och telefonnummer är vad vi behöver!
  3. Du kontaktas direkt med leveransbesked och insättningsuppgifter. Du kan betala via Swish/bankgiro/bankkonto. Vi skickar varorna när vi fått ditt besked om insättning. Berätta gärna när du beställer om du varit kund tidigare! Om du bor i utlandet fråga efter fraktkostnad!
  4. Bor du i Ystad eller i närheten? Då har du möjlighet att få din beställning levererad till Konsthantverkarna i Jens Jacobsens hus. Kanske det du önskar finns där redan? Titta upp i Boden på tredje plan!

Mycket välkommen med dina önskemål! Litet som stort – badlakan, disktrasa, strumpor, lavendelkudde, kort mm! Rubrikerna anger något av det som finns att skicka efter, men du kan också titta in på Klässbols och Växbos hemsidor. Allt som finns på deras hemsidor kan du också skicka efter hos oss. Men OBS! en del varor har längre beställningstid och har vi det inte i lager så är det inte helt säkert att du kan få det till jul ,,,

Tiden går fort när man har roligt sägs det och det har vi ju, eller hur? Snart är det dags för Fettisdagen! Här kommer ett recept på STENKAGOR! Helt U.P.A.! Det var detta man åt i Skåne på Fettisdagen, sägs det!

1 ägg, 1/2 l mjölk, 13 g! jäst, 2 dl vetemjöl blandas och får jäsa en timme. Bakas ut ganska tjocka, steks i smör (här duger icke margarin!). Serveras med honung och ev. smör! Berätta gärna om ni provar …

Vi önskar alla kunder, besökare och vänner, såväl gamla som      nya, en underbar och fridfull Adventstid, Julhelg och Gott Nytt ÅR!

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bokmärk permalänken.