En fantastisk sommarsäsong …..

imagesSkolorna har börjat, turisterna har återvänt till arbete och hem. Ödsligheten på Österlen är ett faktum. Vi går i vila ….

Tror du på det här? Nä naturligtvis inte! Det är inte så! Kvar finns m a s s o r  av turister, svenskar, tyskar, danskar holländare, amerikanare mfl. nationaliteter. Och det är fortfarande många härliga sommardagar kvar! Visst vet vi vad Brittsommardagen är, i oktober!! Och klockorna skall inte ställas om på  l ä n g e än, alltså har vi sommar tills dess! Det är långt dit! Och idag skiner solen!

ÖPPETskylt2Ni skall inte tro att jag håller stängt! Nä då, här är det öppet året runt! Dock inte alla dagar. När halva augusti hade passerat tänkte jag sluta upp med att skriva ganska säkra öppettider. Men så märkte jag att det blev för mycket ”egentid”! Jag gillar vardagsdiciplinen helt enkelt. Därför fortsätter jag en tid ytterligare att skriva öppettiderna en vecka i taget. Men du får också vara beredd på att det hastigt kan dyka upp åtaganden och händelser som jag inte styr över.

Flaggan skurenOftast hänger jag ut flaggorna, men det händer också att de får stanna inne. Blåsten är ibland till stort besvär och flaggfästena skakar lätt loss. Eller så är det jag som inte gitter gå ut med dem!

IMG_0261 Sist men inte minst:TACK alla Ni fantastiska besökare! TACK för alla otroliga och spännande ”möten”! TACK för alla återkommande besök! Och TACK för er förståelse för mitt problem – vilket är att jag har svårt att känna igen ansikten. Jag har ställt egen diagnos, ansiktsglömska eller ansiktsblindhet – prosopagnosi från grekiskans prosopon, ansikte, och agnosia, okunnighet. Inget att göra åt och inte något jag är ensam om. Men om du knyter an till vad vi pratade om så tänds ett Liljeholmens inom mig! Vett och etikettexperten Magdalena Ribbing skriver om ”problemet” i sin blogg. Vi ses! /Gunnel

 

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.