Det finns överraskningar och så finns det

överraskningar! Igår ringde blomsterhandeln och meddelade att de skulle komma med blomsterbud. -Är du hemma? -Javisst,  jag har öppet! Men är du säker på att du kommit rätt? Jag vet inte någon anledning till att … jag fyller i alla fall inte år! (Tänkte även att det inte är förrän i september vi skall fira 15 år som återförsäljare.)

bukett från LindaEn timmes tid efteråt dök Trolldruvans bud upp. Papperet slets av och fram kommer den underbaraste sommarbukett man kan tänka sig! Från Linda! som tack för mitt mentorskap när deras kvarterskrog ”en gaffel kort” blivit medlemmar i besöksnätverket seÖsterlen (se länk till höger!) Dags för foto!

Kvarterskrogen ”en gaffel kort” i Simrishamn öppnade våren 2013. Utmärkelserna har inte uteblivit, men det läser ni mer om på www.engaffelkort.se

Bubbel med bestickDahlåkra Damast hade äran att leverera ”linneservetterna”! Och det var inte vilka som helst – Bubbel handduken från Växbo Lin i Hälsingland, designade av Ingela Berntsson.

En fantastisk handduk som nu också får tjäna som servett, ingen mangling! Linda valde den rödbruna, mycket vackert till bordens varma bruna färg! På den kvarterskrogen är det inte bara kocken som kan ge en fantastisk smak på maten, där finns också frun som behärskar smaken på inredningen, fullt ut!

Se under Växbo Lins produkter alla färgerna!

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.