Malörten skördad, vindruvorna på väg

Malört 2att mogna och nu börjar det kännas som om sommarsäsongen är över för det här året! Tack alla fantastiska besökare och kunder! Vilken förmån att ha det här roliga ”jobbet”! Att varje dag få möta Er och Era frågor*, kunna hjälpa er att välja rätt duk/handduk/linne för ändamålet Ni tänkt er!

seÖsterlenJättehärligt också att hjälpa er till nästa besöksmål/övernattning/måltid eller en go fika! Kul att vara en liten ”turistbyrå”! Vi tycker ju att vi bor på den underbaraste delen på jorden och delar gärna med oss av allt som finns här att upptäcka!

Nu samlar vi oss för att en vecka i september fira 15 år som återförsäljare för Klässbols Linneväveri i Värmland och Växbo Lin i Hälsingland. Under hela den veckan blir det förmånserbjudande! Mer om detta så småningom. Vilken vecka det blir är osäkert ännu, men vi kommer till att ha öppet varje dag i just den veckan. Håll utkik här på hemsidan!

FlagganFram till jubileumsveckan skall du hålla utkik efter flaggan! Hänger den på väggen så är jag hemma och tar gärna emot besök! Vill du beställa varor eller göra ett förhandsbokat studiebesök så skriv ett mail till [email protected]

* Gissa vilken fråga jag får besvara oftast!? Ha ditt svar på en lapp med ditt namn och telefonnummer när du kommer under jubileumsveckan! Om Ditt svar är rätt så får du belöning! 15 rätta svar belönas! Första rätta svar får naturligtvis högst belöning ….

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bokmärk permalänken.