Höstkvällarna är vilans kvällar …

img_0729Vi kan nog vara överens om att idag tog sommaren slut? Utan större överdrift kan jag säga att jag har haft öppet nästan varje dag/eftermiddag. Inte endast under sommarsäsongen, även i september. Så kommer jag till att ha i fortsättningen.  Alltså öppet när jag är hemma. Men det är naturligtvis inte helt fel att ringa först för att vara säker! 070 224 86 85 är numret du ringer!

img_0731Jag lovprisar de små regnskvättarna som kommit idag och gjort att det blir mindre sandflykt från de öppna höstsådda fälten runt Dahlåkra.

För mig är det nu lämpligt att ta itu med en eftersläpad bokföring, göra beställningar på slutsålda återförsäjningsvaror, väva klart vårens beställningar, fortsätta ”hyllrensningen” till rean, fundera på vad jag skall ta med till Högestad Julmarknad o s v.

img_0732Däremellan gå en promenad med hundarna, ta en kopp kaffe med Sven-Erik …. Kanske rent av sätta den där snapsen på de röda paradisäpplena som jag länge tänkt göra. Hösten är helt enkelt inte så dum!

Jag kommer troligtvis inte mer till att ha säkra ÖPPET tider (såvida vi inte kommit överens naturligtvis!) Däremot blir det kanske istället säkra STÄNGT tider. Jo förstås under påskhelgen blir det som vanligt … Ha det gott!

 

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bokmärk permalänken.