Man får göra vad man kan

och ändå vara så god och hålla sig till restriktionerna från FHM!

Till exempel sömma lavendelkuddar, tillverka kort, spinna, kolla Facebook och Instagram, ha FaceTime möten/kalas med goda vänner

 

När alla klockor stannateller lyssna på ljudböcker! I höstas började jag prenumerera på bookbeat.com. Igår kväll laddade jag ner 6:te boken i Ninni Schulmans Hagforsserie: ”När alla klockor stannat.” Angela Kovacs är uppläsare. Serien rekommenderas varmt! Uppläsaren är helt suverän!

Att gå sköna promenader med Lilleman och på samma gång få trevliga pratstunder, på avstånd! med andra hundägare är härligt! Jag undrar om det egentligen finns något som lättare kan öppna upp ett spontant samtal än en hund?

En av mina tre vävstolar, Hilda, står kvar i gården en tid ytterligare. Dahlåkra ägs numera av sonen och hans familj. Hilda har fått sitt namn efter min pigga och alerta moster Hilda! Hilda får ofta besök av mig! Och på samma gång kan jag träffa (på avstånd!) barn och barnbarn.

Försöker så gott det går  att leva efter detta kloka! Ett kort jag fick av en mycket god vän för många år sedan. (Texten har jag också på kort som jag tillverkar)

Titta in under fliken Lavendelkuddar och kort! Där ser du vad jag har att erbjuda. Visst kan det vara trevligt att skicka ett fint kort eller en liten doftkudde till någon du inte kan träffa personligen just nu! Garanterat uppskattat!

Klicka in på underrubrikerna! Där hittar du olika produkter, strumpor, linne från Klässbols Linneväveri och Växbo Lin, tvål, pluringar eller min egen design. Visst lyser en somrig limegrön Ystad handduk upp? Allt skickas Fraktfritt tills vidare!

Inom kort dyker det upp en REA-sida! På den kan du göra de riktige fynden! Den fylls på allteftersom jag hinner! Där gäller först till den berömda kvarnen!

Dahlåkra damast önskar er alla en fortsatt fin vår! OCH en härlig sommar!

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.