Numera tillämpar jag följande öppettider: 

ÖPPETskylt2Öppnar de flesta dagarna vid 9 eller 10. Då och då så tidigt som 8, men vissa dagar så sent som 11 eller 12.  Jag stänger ungefär 17 eller 17.30. Ibland vid 14 eller 15, men ibland inte förrän 18. Vissa dagar får jag lust att gå till havet eller bara lata mig och leva pensionärsliv och då stänger jag. I runda svängar så har jag öppet när jag är hemma och efter ök! Det finns alltid en möjlighet att ringa 070 224 86 85 dagen före eller samma dag du tänkte besöka mig. 

Under året har det tillkommit lite nya varor: Kryddor från Österlenkryddor, rapsolja från Gunnarshög, ullstrumpor från Småland och diskborstar från Borstteknik i Onslunda. Så numera säljer vi inte bara ”Världens bästa disktrasa”! alla de övriga produkterna som finns i butiken går in under samma kategori =  ”Världens bästa”!

IzettlebildLite då och då får jag förfrågan om jag tar KORT? Javisst tar jag kort! Jag har betalsystemet iZettle och jag tar alla slags kort! Visa, Mastercard, American Express m.fl Och för den som önskar så går det också bra att betala med Euro och Dansk krona! Fungerar också att Swisha!VISA MASTERCARD AMERCAN EXPRESS

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.