Öppet i påsk! kl.11-17, t o m 27 april

Påskägg silkeshönsSolen skiner och regnet uteblir! Skärtorsdag var första ”öppetdagen” men strul med datorn i flera dagar gjorde att inget nytt inlägg kunde göras. Att det sedan var en sådan bagatell som nya batterier i allt där det kunde sitta batterier var en annan sak. Tur i eländet är att jag inte frågade sonen till råds eller drog iväg med hela härligheten till ”reparatör”! Det hade varit mer än snopet!

Nåväl kvällen avsattes till att färga ägg som skall pickas under påsken. Senare på kvällen la jag ut på Facebook bilden på de färgade äggen. påskägg målade

Många kommentarer om ”hur gör du”? och ”Gilla” klick blev det. Jag har sparat färgvattnet så om jag hinner så gör jag en bildkavalkad på hur jag går till väga. Titta inom lite då och då! Troligtvis lägger jag det under Tips!

Och kommer du på besök i påsk så säg till!, så får du se hur de ser ut i verkligheten! De vita äggen på översta bilden är från silkeshöns. Soli en skicklig äggmålare blåste ur dem en påsk för många år sedan.

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bokmärk permalänken.