Växbo Lin är snabba! Svarta disktrasan på plats!

Växbo kartong oöppnadRena rama julafton! Visst vet jag vad kartongen innehåller! – svarta disktrasan! Kartongen skulle också innehålla de nya färgerna grafitgrå och mossgrön. Spännande! Jag hade redan fått beställningar på den grafitgrå!

Växbo kartong öppnadJag hade nästan glömt att jag också beställt en hög turkos Bubbel badhanddukar. Bubbel Bad tillhör familjens absoluta favorit! Sven-Erik och jag har haft var sin i, jag tror det blev i julas 4 år. Aldrig vi skulle komma på tanken att använda någon annan. Jo när vi är på semester förstås! Kommer du till butiken och vill att jag skall berätta om Bubbel Bad så skall du veta att du får ta dig tid att lyssna! Men det är samma sak med disktrasan för den delen!

Nya färger 2014 - grafitgrå och mossgrönOch så låg de nya färgerna nästan längst ner! Speciellt den grafitgrå blev jag väldigt förtjust i! Ett ex av den åker direkt i nästa tvätt! Hm, jag tar nog också en mossgrön, inte alls någon dum färg, men bland de gröna färgerna är och förblir den bladgröna min favorit … tror jag ….

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bokmärk permalänken.