Sköna maj välkommen!

Nu är det dags att hälsa våren och sommaren välkommen! Härligt! Och med vackert väder kommer också lusten att göra små utflykter. För dessa utflykter vill man gärna ha ett mål. Välj gärna Dahlåkra Damast som besöksmål!

VÄLKOMNA på studiebesök i damastateljén! Jag tar gärna emot besök av förhandsbokade besök. Däremot bokar jag inte flera månader i förväg! Hör av dig några veckor eller dagar innan du vill komma! Det är lagom!

Naturligtvis går det också bra att bara ”dyka upp”, eller ringa strax före du är här, men då får du vara beredd på att jag inte är hemma. Kanske är jag bara och gör ett litet ärende i byn! och det vore förargligt! Numera avstår jag från att ha fasta öppettider! Men det betyder också att jag har öppet i stort sett alltid, bara jag är hemma! Och bry dig inte om att titta efter någon öppetflagga! Ibland kommer jag ihåg att sätta ut den, ibland inte! Ibland sätter jag upp ÖPPET i fönstret, ibland glömmer jag bort det! Sån är jag!

Studiebesök 15 juliGör gärna som det här trevliga gänget! Ta egen picknickkorg med och njut av den vackra utsikten mot Hammars backar!

Välkommen att kontakta mig på [email protected]
eller ring/skicka sms: 070 224 86 85

 

 

Tänkvärt: Vi har alltid nog med tid bara vi använder den rätt. (Goethe)

Det här inlägget postades i Inlägg - Damastateljé & Linnebutik. Bokmärk permalänken.