Apriltankar

Jaha då tillhör påskhelgen 2018 det förflutna! Den går till historien på sitt vis med snö, snöstorm och snökaos. Att så många besökare/kunder ändå gav sig hit var fantastiskt och beundransvärt! Men nu är vintern glömd och det är vår igen ….. eller hur? Och anvisningsskylten har bytts ut! Lite fräschare men annars samma.

Här finns mycket mer än linne!

Ullstrumpor från Småland, några nya modeller i merinoull har hittat in på hyllan. Men framförallt finns bästsäljaren den grå strumpan i kamgarnsull åter i lager! Det kan egentligen aldrig upprepas för ofta: Dina fötter mår kanonbra av ull!, även sommartid! Se fliken Strumpor under ”Beställ här!”

Kryddor från Österlenkryddor (ny krydda hos oss är Österlenhettan, undrar om den skall bli lika populär som Tuk-Tuk blev 2017?) Hyllan med rapsoljan från Gunnarshög är också återigen välfylld! Ramslöksoljan toppar försäljningen hos oss! Ett nimt recept på  drinktilltugg kan vi locka med, en kombo av ramslöksolja, ramslökssalt, ramslöksblandning och tunnbröd. Kryddor och oljor säljs också i Boden hos Konsthantverkarna i Ystad.

Naturligtvis fortsätter REAN! 30-60% nersatt. Som exempel: Löpare, tabletter dukar, vissa Bolsterkuddar, ullstrumpor i barnstorlekar, garn – både handspunnet och maskinspunnet och äkta silke! + loppis!! I ”Loppisen” ligger allt! (Böcker, linne mm. )Det sker en ständig utrensning! Dessa grejer sätter du för det mesta själv priset på!

Flexibla tider gäller! Öppet när jag är hemma och mycket gärna efter ök! Ring 070 224 86 85 eller skicka sms i förväg  (eller när du är utanför!) ”Öppettiderna” fungerar bäst för mig, hoppas det också kan göra så för dig?! Så hittar du hit -> Karta →

Ord på vägen: När inte livet leker, får man roa sig själv.

Ha en underbar vår!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.